Naše usluge

    Naša autolimarska radionica pruža sledeće usluge:
  • Autolimarski radovi
  • Autolakirerski radovi
  • Kompjutersko merenje karoserije vozila
  • Nabavka autodelova i opreme
  • Promena vetrobranskih stakla
  • Poliranje automobila

Ukoliko vaše vozilo iziskuje ugradnju nekog rezervnog dela, mi smo otvoreni za sve solucije. Tehnologija zavarivanja pri kojoj se koriste specijalne elektrode od nerđajućih materijala omogućava očuvanje antikorozivne zaštite.

Farbanje automobila se izvodi najmodernijom tehnologijom vodenih boja uz širok spektar koloristike. Kompjuterskim mešanjem boja postižemo tačno izabrane boje.

Vozila se farbaju u specijalnoj lakirerskoj komori koja omogućava da se proces završi tako da vozilo pri isporuci izgleda kao da nikada nije bilo oštećeno.

Sem farbanja celog automobila i pojedinačnih delova, farbamo i male plastične delove, kao što je npr. retrovizor i ostale plastične delove bravice, ručice, spojlere i dr.

Godine praktičnog iskustva i stalnog obrazovanja naša su glavna prednost jer u svetu stalnog tehnološkog napretka, neophodno je prilagoditi se novim tehnologijama i načinu rada. Uklanjamo veća i manja oštećenja na vozilima koja su nastala u prometnim nezgodama, kao posledica soljenja puteva zimi ili starenja.

Vršimo sve vrste autolimarskih radova na putničkim i teretnim vozilima, centriranje vozila, ravnanje i rastezanje vozila na stolu, zatim ugradnju i zamenu izduvnih sistema te visokokvalitetno termo lakiranje svih tipova vozila u vlastitoj termokomori u svim nijansama boja i po želji klijenta.

Lakiranje u termokomori garantuje visok kvalitet i izvorni izgled lakiranih delova.

Radnja koristi boje i lakove poslednje generacije svetski poznatih proizvođača PPG i NEXA.

Prilikom farbanja vozila koristimo najmodernije lampe za pečenje boje, kompjutersko mešanje i nijansiranje boja. Naši majstori su visoko obučeni, prate i primenjuju najsavremeniju tehnologiju.