Rólunk

Autószerelő műhelyünket 1972-ben Szalma József alapitotta. Az utóbbi években a műhelyhez csatlakozott még két generáció, Szalma Csaba és fiai Szalma Csaba és Szalma Szabolcs. Büszkék vagyunk arra, hogy jelenleg a műhelyünkben a Szalma család három generációja dolgozik. Több mint negyven éves tapasztalattal rendelkezünk az autófényezés, autófestés, polirozás, karosszéria javitás terén.

Cégünk fő tevékenységi köre a sérült gépjárművek fényezése, a matt, fényét vesztett gépkocsik festésének polírozása. Ezen kívül teljes körű szolgáltatást nyújtunk a sérült autók szerelésétől, felújításától a karosszériamunkákon keresztül az üzemkész átadásig.

Munkánkat egy nagy, modern, jól felszerelt műhelyben végezzük.

Rendszeresen követjük az autóiparban történő újitásokat, valamint képezzük magunkat, munkatársainkat.

Mindennemű karosszériás munkát elvégzünk.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal állunk leendő és régi ügyfeleink rendelkezésére.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkánk minőségére.

Célunk, hogy hosszútávú kapcsolatot alaktisunk ki ügyfeleinkkel.

Fő szempontjaink a szolgáltatás magas minőségének biztositása és az értékarányos ár kialakitása. Műhelyünkben számos ismert márkájú jármű volt már, mint pl. Bently, Ferari, Maserati, számos Porshe, BMW i Mercedesa - legmagasabb klasszisig, Jaguar, valamint többfajta terepjármű, Jeep.

Az autófestéket és lakkokat kizárólag az EHOM cégtől szerezzük be www.ehom.co.rs az autóalkatrészeket pedig az ANNUS cégtől www.annus.rs.

A hagyomány a családban folytatódik.

...minőség, gyors stolgáltatás, bizalom...
Állunk rendelkezésére, bizza ránk autoját